EDIT: Luvun 80000 bongauskilpailu ei tuottanut tulosta. Ehkä meni liian kauan ennen kuin luku täyttyi (alle 20 päivässä 500 kävijää- joskus on päivittäin käynyt 100 vierailijaa, mistä syystä laitoin kilpailun pystyyn hyvissä ajoin ) Ehkä se oli syy, miksi juttu pääsi monen mielestä unohtumaan.

Tosin muutama kommentti on jätetty ko. postaukseen. Nyt kuitenkin oli tarkoituksena antaa palkinto sille, joka tuon luvun ekana kertoo nähneensä. Ehkä nämä tällaiset kilpailut ovat aikansa eläneitä. Olin joka tapauksessa aikonut voittajalle lahjoittaa tekemäni pikkuruisen lintuhäkin, johon olen aikonut laittaa orrelle yhden tai kaksi undulaattia istumaan. Häkki on vielä kesken ja nyt täytyy miettiä, mitä teen --

 

Aloitin blogini pitämisen vuoden 2007 joulukuussa. Sen jälkeen kävijöitä onkin riittänyt enemmän ja vähemmän. Tarinaakin on tuona aikana eräskin luku tullut kirjoitettua. Joskus tarinan käänteet ovat päässeeet yllättämään itsenikin.

Kuten tapanani on en ihan helpolla päästä tälläkään kertaa pelkän nimen jättämällä vaan kysynkin tarinan seuraajalta: Mikä on mielestäsi ollut yllättävin tai mieleenpainuvin tai muuten vain erikoinen käänne minkä muistat Kuuralehdon tarinassa?

Nyt ajattelin myös lahjoa luvun 80000 bonganneen jollain pienellä ilmeisesti itse tekemälläni yllärillä. Joten jätä viestiä, mikäli bongaat ko. luvun.