Elokuun alkupäivinä nukkisystävämme HoO astui avioliiton satamaan. Mikäpä sen osuvampi lahja henkilölle, joka on ahkeroinut bokseja sukulaisilleen ja tuttavilleen, kuin saada hääboksi. Ajatus boksista syntyi hetkessä jutellessani Merjuskan kanssa puhelimessa ja mukaan kolmanneksi saimme Hillen ja seuraavana päivänä boksi jo syntyi.

Boksin ovessa on hääparin nimikirjaimet sydämenmuotoisen härpäkkeen keskellä.

Valitettavan epätarkka kuva koko boksista.

Sivuikkunasta kurkistettaessa näkyy iso kukkakimppu ruukussa ja pilkahdus hääkakusta, jonka ruusuissa ja koristeissa sama värimaailma jatkuu.

Takaseinällä Tilda-aiheinen taulu ilmeisestikin morsiamen suosikkijuttu. Kattokruunu tietenkin pitää olla. Pöydän takana rautalangasta väännelty tuoli, jossa hopeakangasistuin-  ja selkänoja. Sydänkuvio on aina paikallaan, samoin huntukruunuineen tuolin selustassa ja istuimen päällä silinterihattu. Edessä pylvään päällä valkoinen morsiuskimppu, koska morsiamen lempiväri on valkoinen. Tuolin alla oli niin ikään hopeapaperiin käärittyjä lahjoja, joiden lahjanauhat pilkottavat hieman alareunassa. Pöydällä raamattu (tosin vihkiraamatun tulisi olla valkoinen, mutta suotakoon tämä pieni moka anteeksi - sointuuhan raamattu kuitenkin silinterin väriin :))

Pöydällä oli myös viinipullo ja pikarit ja tietenkin kakku. Pöydän alla taas pariskunnan yhteinen lemmikki, jonka rotua en nyt osaa kertoa. Valkoinen ja kiharakarvainen, liekö joku villakoira :P  Siinä vieressä vilahtaa hääparin kuva, johon materiaalit löytyivät mistäpä muualta kuin facebookista, ja siitä taituroimalla saatiin yhteinen potretti hääparista.

Onnea siis avioliiton solmimisen johdosta tämän kirjoituksen myötä. Ja onhan tässä tullut jo onnea toivoteltua useammankin kerran.