Talot on nyt siirtyneet yläkerran huoneeseen eikä muuttovauriotkaan olleet kovin suuria, mitä nyt Kuuralehdon ulkoportaat irtosivat, puutarhan sillankaide samoin ja siihen malliin... Ei siis mitään, mitä ei ikiluotettava Erikeeper korjaisi :D

Tässä siis talot ripirinnan huoneessa. Taakse on helppo laittaa valojen muuntajat sekä liittimet, koska korkeutensa vuoksi talot eivät mahdu 120 cm korkuiselle peräseinälle.

Talojen järjestys on tämä sen vuoksi, että Dagmarin kauppa on isoimman (ruskean) talon alaosassa, ns. kivijalassa. Ai niin, siitähän irtosi katto oven yläpuolelta sekä pylväät... Hieman siis lisää korjattavaa :( Dagmarin talo on vasemmalla ja sen sivulla vasemmalla puolella toisella seinällä on kaappi, jonka päälle tai yläpuolelle seinälle aikomuksena on tuoda keittiömme seinältä Lilin Ranskan viinitila. Minusta vasemmalla puolella oven takana on korkea kaappi, joka kätkee sisäänsä tällä hetkellä laatikot, mihin olen pakannut talojen kalusteet.

Ilman salamaa tarkoituksella otettu kuva huoneen ovelta. Osviittaa huoneen koosta antanee tuo matto, jonka pituus on 3,5 metriä jotakuinkin... Oikealla perällä on ompelunurkkaukseni ja huoneeseen jäivät pojan rummut, jotka pilkahtavat oikeassa nurkassa. Että yhtäaikaa emme kaiketi huonetta käytä... Ja talojen tavarat on paras kiinnittää tehokkaalla liimalla hyllyihin ja paikkoihin, joissa toivoo niiden PYSYVÄN ;)

Tästä on hyvä jatkaa :D

- Myös minulla on parille ystävälle tekeillä joulukalenteriluukut, 2 molemmille. Näistä yksi luukku on vielä kesken, joten hiljaiseloa jatkunee omien talojen suhteen vielä jonkun aikaa.

Hyvää syksyn jatkoa, vai onko jo alkutalvi??